AKTUELNO

Rešili da nastave dalje.

Dan nakon spektakularne žurke u Beloj kući i dočeka Nove godine, zadrugari su sumirali utiske i pričali o dešavanjima koja su se odvijala protekle noći. Jelena Krunić i Sale Tru osamili su se u garderoberu i tom prilikom se strasno ljubili i pomirili. Iako je Sale nakon svađe govorio kako više nikada neće biti sa Jelenom u vezi, oni su ipak odlučili da svojoj ljubavi daju drugu šansu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovi zadrugari su se tom prilikom prisetli njihove velike svađe kada je Jelena Krunić zamerila Saletu što je Marku Petruševiću Petrućiju, sa kojim je Krunićeva bila intimna, pričao o detaljima iz njihovog odnosa i savetovao ga kako da Petrući i Rebeka imaju što kvalitetniju akciju u kupatilu.

Foto: TV Pink Printscreen

To kada si mi rekao: "Ja sam sa njom raskinuo", a! Ne možeš tako! Nećemo, to je to! Ok? Nikad više nikada nećeš govoriti ljudima o našim stvarima. Ono kako da ne gurnete i ostalo... - govorila je Jelena Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, hoću da mi kažeš da ti se dopadam - dodao je Sale.

Tokom njihovog razgovora i razmene nežnosti u garderober je ušao i Petrući sa kojim su pričali o Rebeki Popović. Podsetimo, Jelena Krunić i Sale Tru poznaju se preko deset godina, a tek su pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 2" jedno drugom priznali svoje emocije i započeli ljubavnu romansu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zadruga 2

'